Trainingen en cursussen

Trainingen en cursussen

Schematherapie in Bedrijf

Verzorgt zowel cursussen met open inschrijving als incompany trainingen. De basis en vervolg trainingen passen in het opleidingstraject voor Schematherapeuten of Schematherapeutisch werkenden en zijn geaccrediteerd door de Vereniging voor Schematherapie (zie voor de opleidingseisen; www.schematherapie.nl). Daarnaast zijn er trainingen gericht op het verder verdiepen van specifieke technieken en voor het opleiden van senior Schematherapeuten tot supervisor. Het overzicht en een beschrijving van onze trainingen vindt u hier.

Organisaties in de volwassen- of Jeugd GGZ of Jeugd- of ouderenzorg kunnen de trainingen aankopen om hun medewerkers of teams te trainen. Twee trainers komen dan op locatie om te trainen. Deze trainingen worden op maat gemaakt, zowel als het training betreft in het kader van opleidingen tot schematherapeut als op maat ontworpen trainingen gericht op specifieke vaardigheden of protocolimplementaties.

Naast schematherapeutische vaardigheden blijken deze incompany trainingen de teamgeest te versterken en zijn de kosten bij veel deelnemers lager dan losse inschrijvingen in verschillende cursussen. Ook de organisatorische aspecten komen vaak aan bod bij incompany trajecten en helpen zo om eventuele problemen in kaart te brengen.

Wilt u onderzoeken of Schematherapie in Bedrijf iets voor uw organisatie kan betekenen?
Voor een aanbod op maat mailt u naar contact@schematherapieinbedrijf.nl en wij nemen contact met u op.

Incompany mogelijkheden

Incompany bestaat er de mogelijkheid om een compleet opleidingstraject aan te bieden, inclusief implementatie en supervisie. Om de methodiek verder te verstevigen en door te ontwikkelen wordt er supervisie geboden aan teams. Hieronder een overzicht van mogelijkheden:

• Basiscursus Schematherapie accent volwassenen, accent adolescenten, accent cluster B, accent Cluster C (vermijdende PHS, chronische depressie).
• Vervolgcursus Schematherapie
• Basistraining Groep Schematherapie (geaccrediteerd als vervolgcursus)
• Verdiepingscursus Groep Schematherapie (3-daags)
• Supervisiedagen
• Samenwerken in multidisciplinaire schematherapie teams
• Supervisietrajecten van teams of individuen
• Op maat gemaakte training voor uw instelling (implementatiedagen, accenten op adolescenten, agressie-regulatiestoornissen).

top
© Schematherapie in Bedrijf